Izvor: Scandal.rs, 15.Jun.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK ZA GLEDAOCE! Filip napustio ZADRUGU pet dana pred kraj! (VIDEO)

Zadrugari su i ove sedmice morali da se oproste od još jednog takmičara. Direktnu nominaciju dobila je Marija Ana, a pored nje nominovani su bili Filip Đukić i Slobodan Radanović.   Zadrugari su igrali igricu kada su morali lopticu sa peškira da ubace u lavor. Pošto su Marija Ana, Filip i Sloba su ubacili po The post ŠOK ZA GLEDAOCE! Filip napustio ZADRUGU pet dana pred kraj! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Filip gurnuo pijanu Mariju Anu, ona PALA NA BETON, teturala se i vređala, a BANE je zakucao! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 15.Jun.2018

Žurka koja se pre dve noći dogodila u Zadruzi bila je najburnija dosad kad su sukobi među ukućanima u pitanju, te se o tome i dalje priča, a zadrugari su sinoć imali prilike da vide snimke svađa koje su se dogodile tokom poslednje žurke. Jedna od svađa koja se tokom žurke dogodila između Marije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.