ŠOK UŽIVO U PROGRAMU! Kristijan ZVANIČNO RASKINUO sa Kristinom Ne može da me prati u životu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 16:10

ŠOK UŽIVO U PROGRAMU! Kristijan ZVANIČNO RASKINUO sa Kristinom "Ne može da me prati u životu!" (VIDEO)

Rešio da stavi tačku na ljubavnu vezu!

Upravo je počela raspodela budžeta Kristijana Golubovića. Prve budžete dao je Kristini Spalević, Milanu Jankoviću Čorbi, Mišelu Gvozdenoviću i Janjušu.

- Ovako, Čorbi da ne napominjem zašto, on je ovde kao sin, brat, jedini prijatelj koji ima mane. Poginuo bi za mene, kao i ja za njega. Drago mi je što se spojio sa Teodorom ponovo. Želim ti sve najbolje, sinoć si bio odličan. Napolju te čeka moja pomoć do groba. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Znaš samo šta može da me okrene protiv tebe, a to je izdaja - rekao je Kristijan.

- Druga Kristina, najmilija, najbliža srcu. Ušli smo u vezu, uradio sam supruzi nažao. U 90% mi odgovara, ali ima i dosta mana koje mi idu na živce. Ja ginem za zadatak, kao pravi komandant, nešto doviknem, a ona mi je odbrusila nešto što nije u redu. Zvanično sada govorim, nemam sa njom više nikakvu ljubavnu vezu. Ako devojka, koja ne može da ispoštuje čoveka na sitnice, ne može da me prati u životu! - poručio je Golubović.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Anđelo Ranković za Srbija Danas.com nakon IZBACIVANJA: "Nisam želeo da mi se ponovi Zadruga 1"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.