ŠOK U ZADRUZI: Traži se DNK test da se utvrdi ČIJE je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U ZADRUZI: Traži se DNK test da se utvrdi ČIJE je!

Šta se sve neće desiti na imanju u Šimanovcima...

Učesnici "Zadruge" zatekli su ranije danas neverovatnu gadost u toaletu, kada su otkrili da je neko obrisao zadnjicu majicom Sanje Stanković (te scene pogledajte na OVOM linku). Zbog toga je potom zatraženo da se uradi DNK test.

PRODUKCIJA OTKRILA I POZIVA FANOVE DA REAGUJU: Evo ŠTA večeras očekuje zadrugare - biće neizvesno!

NJU JE ANGAŽOVALA KIJA: Pogledajte SEKSI slike Slobine stjuardese (HOT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FOTO)

– Ne mogu da verujem šta je neko uradio. Uzeo je i moju majicu i obrisao je zadnjicu posle nužde – ispričala je između ostalog zgrožena Sanja Stanković.

Kasnije se u priču uključio i Miki Đuričić koji je imao rešenje i zahtev za produkciju - da se uradi DNK test kako bi se utvrdilo čije fekalije su ostale na majici.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.