ŠOK! LUNA PRIZNALA DA SE LJUBILA SA GASTOZOM?! Opisala do detalja - bilo je BAŠ, BAŠ... au! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! LUNA PRIZNALA DA SE LJUBILA SA GASTOZOM?! Opisala do detalja - bilo je BAŠ, BAŠ... au! (VIDEO)

A dugo su poricali...

Luna Đogani je sedela na krevetu sa Jelenom Krunić i Zerinom Hećo, a kako to neretko biva, devojke su povele priču o momcima. Luna je počela da otkriva detalje koje niko do tada nije znao, a izgleda se tiču upravo Nenada Marinkovića Gastoza, sa kim su je svojevremeno mnogi spajali.

UŽAS! Srpska pevačica umalo POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)

Poznato je da je Luna sa svojom majkom Anabelom i Gastozom boravila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Turskoj, gde je između ostalog učestvovala u snimanju spota za njegovu novu pesmu.

CRN POČETAK DANA U ZADRUZI: Sa zvučnika se začule ove reči, ukućani se JEDVA SABRALI (VIDEO)

- Idem ja na aerodrom, on je pratio moju mamu i mene i kad smo trebale da krenemo, on mene ispred moje mame poljubi u usta i to onako baaaaš, baš. Ja sam se šokirala, nisam mogla da verujem i tad sam shvatila da se nešto čudno dešava, nešto potpuno drugačije nego pre - rekla je Luna, dok su Jelena Krunić i Zerina ciktale od sreće kao šiparice.

Luna je dodala i da se to sve dešavalo otprilike pre ulaska u Zadrugu 2, što znači da je priča svežija i da je sasvim moguće da je stvarno u pitanju Gastoz, kao što mnogi sumnjaju.

Posle lažnih suza - JOŠ VEĆA BLAMČINA BANETA ČOLAKA! Pred svima ga PONIZIO voditelj, opravdanja ga UKOPALA (VIDEO)

Kako vama to deluje?

Luna priča kako ju je Gastoz poljubio na aerodromu?! pic.twitter.com/N4ywanWJ4r

— glziv (@glupostziva) December 4, 2018

Danas je teško naći osobu koja te ispunjava u smislu da se osećaš 100% svoj i da nemaš zašto da se stidis zbog toga ko si i šta si. Koja će da uradi sve da ti budeš srećan i neće traziti ništa zauzvrat. Samo želi da vidi tvoj osmeh na licu. On je moj prijatelj, i kad vidite da se smejem onako iskreno i ludo to je zbog njega. Jednostavno on zna da me nasmeje. Nikada me nije izdao, nije se “oprao” od mene kada su svi to uradili, i kada je mogao... ali nije. Ostao je uz mene i izvukao me iz crne rupe u kojoj sam se našla. I zato ovog čoveka ću zauvek hvaliti i držati pored sebe, jer naše prijateljstvo je nešto sto nema cenu i retko je. Hvala ti sto si mi ulepšao poslednje dane na slobodi i sto odlazim tamo puna ljubavi i pozitivne energije. Voli te tvoja Luna Galence ❤️ Uskoro očekujte i nešto novo od nas 🔜 @gasttozz.official

Објава коју дели Luna Đogani (@luna_djogani) дана 4. Сеп 2018. у 4:44 PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.