ŠOK! JEDVA SPREČEN SUKOB! Takmičar prekršio sva pravila ponašanja! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! JEDVA SPREČEN SUKOB! Takmičar prekršio sva pravila ponašanja! (FOTO)

Nastao haos.

U toku je "Jutarnja kafica" sa učesnicima sedme sezone rijalitija "Parovi".

Takmičar Ivan Marinković je danas totalno izgubio volju, on se požalio na svoje cimere i rekao da ne želi da se oglašava više u raspravama za trpezariskim stolom:

- Mislim da smo prekršili sva pravila ponašanja. Rivalitet postoji, ali ne u ovolikoj meri. Ne želim više da učestvujem u raspravama u uživo emisijama - demonstrativno je izjavio Marinković. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ipak, isprovociran komentarima voditeljke Vesne Vukelić Vukelić, ipak je rešio da učestvuje kako bi Vukelićevoj sasuo sve u lice.

- Vrlo si kontradiktorna, rekla si Jeleni da ne raskida sa mnom zbog uključenja gledalaca, odnosno da dozvoli da neko manipuliše njenim mišljenjem, a zbog čega onda ti to radiš - pitao je, a onda mu je Vendi uzvratila žestoko:

- Reče čovek koji je doletio na krilima Goce Tržan!

Kako bi sprečila dalju raspravu, koja je postajala sve žustrija, Jelena Ilić je izjavila sledeće:

- Vesna nije imala nikakavu lošu nameru, samo je dala savet. Na meni je da li ću taj savet da prihvatim ili ne. Molim vas da smirite strasti - rekla je i izvadila situaciju.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

SVAĐE SVAKO JUTRO! Isplivala ISTINA o njihovom odnosu! Jovana nije više mogla da ćuti o OVOM PROBLEMU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.