SNIMAK RAZULARENOG MIKIJA NAPRAVIO HAOS NA INTERNETU! Usred Beograda se SAMOPOVREĐIVAO pa napao prolaznike?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2021, 21:43

SNIMAK RAZULARENOG MIKIJA NAPRAVIO HAOS NA INTERNETU! Usred Beograda se SAMOPOVREĐIVAO pa napao prolaznike?

Snimak već godina kruži društvenim mrežama!

Miki Đuričić stekao je popularnost učešćem u rijaliti programima, a posebno u "Parovima" i "Zadruzi". Njegovi postupci iz rijalitija prepričavaju se godinama unazad.

Društvenim mrežama već godinama kruži video klip na kom se vidi kako muškarac udara glavom o staklo na autobuskoj stanici, dok pčele napadaju prolaznike. Ovaj incident dogodio se 2016. godine u Zemunu. Prema rečima izvora za "Blic" sve se odigralo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u dva sata nakon ponoći, a Miki je navodno otvorio košnicu i pustio pčele usred Vrtlarske ulice.

Miki je u tom periodu bio na slobodi, jer je svojevoljno rešio da napusti "Parove". Nakon par sati van velelepne vile, u dogovoru sa produkcijom, vratio se u rijaliti. Međutim, na snimku se ne vidi lik muškarca, pa nije sigurno da je u pitanju Miki. On se nikada nije oglasio povodom ove situacije, te se ne zna da li je on učinio ovo ili mu je aferu smestio neko ko ga ne podržava.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.