SLOBA RAZMIŠLJA DA PODIGNE TUŽBU: Sve zbog montirane SMS prepiske sa Kijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLOBA RAZMIŠLJA DA PODIGNE TUŽBU: Sve zbog montirane SMS prepiske sa Kijom

Prekipelo mu...

Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile poruke koje su navodno razmenili Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar, gde pobednica prve sezone "Zadruge" navodno poručuje bivšem suprugu da podržava svoju nekadašnju devojku Lunu Đogani, a pevač joj govori da neće da se svađa zbog blogerke. Takođe, osim Lune, spominju se i poslovni saradnici ovog bivšeg zadrugara.

Nakon ove situacije oglasio se Slobodan Radanović i demantovao sve ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je osvanulo na internetu govoreći da je fotografija navodne prepiske njega i Kije - montirana.

- U javnosti su se pojavile navodne poruke između mene i moje bivše supruge koje su ništa drugo do montaža. Nije mi jasno kako nekome mogu da padnu ovakve stvari na pamet? Nikada ne bih napisao takve stvari. Ružno je i da se u priču uvlače ljudi koji nemaju nikakve veze sa rijalitijem, već su moji poslovni partneri. Zaista sam zgrožen i razmišljam o tužbi - rekao je Sloba za Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVI U ŠOKU Kija Kockar i Sloba Radanović u centru nove afere, on SPREMA TUŽBU

Izvor: Blic, 22.Sep.2018

Pobednica "Zadruge" i pevačica Kija Kockar i njen bivši suprug Sloba Radanović našli su se u neprijatnoj situaciji kada su se u javnosti pojavile poruke koje su njih dvoje navodno razmenjivali, dok je zapravo reč o fotomontaži.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.