SLAVNOM KOLEGI JAVILI ZA OLIVERA: On neće biti s njim u Nemačkoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2017, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVNOM KOLEGI JAVILI ZA OLIVERA: On neće biti s njim u Nemačkoj

Velikan...

Pevač Oliver Dragojević otkazao je nastup na koncertu u Frankfurtu, ali su njegove kolege ipak otpevale njegove pesme kao znak podrške ovom pevaču.

- Nisam mogao da odem na lečenje u Nemačku jer mi lekari nisu dali. Rekli su mi da to može da loše utiče na moje zdravlje i da smatraju da je najbolje da se lečim u Hrvatskoj. Rekli su mi: "Gospodine Dragojeviću, visinske razlike, putovanje avionom nije dobro za vaše zdravlje", pa sam iz tog razloga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostao ovde - rekao je za "Blic" Dragojević.

Popularni pevač sluša svaki savet lekara, a optimistički duh ga tera da uspe.

- Kao neko kome je konstatovano da boluje od karcinoma, osećam se super. Verujte mi ako vam ovo kažem, jer samo pozitivnim mislima uspeću da se izlečim, sve u protivnom me vodi u totalni ambis - iskren je Dragojević.

Prema njegovim rečima, boriće se do poslednjeg trena. Neće dati bolesti da ga savlada.

- Kao svaki bolesnik, tako i ja vodim bitku. Ovo su one najvažnije bitke koje neko mora da izgura i bude pobednik - kaže Dragojević i dodaje:

- Jako sam pozitivan jer se jedino tako može sve pobediti, drugačije je jako teško. Ima mnogo bolesnih ljudi svuda po svetu, nije moja bolest ništa strašno. To je jedan deo života sa kojim se nosiš ili prestaneš. Vidite, ja ne želim da prestanem da se borim i boriću se do poslednjeg atoma snage - poručio je Dragojević.

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial) on Mar 3, 2017 at 10:23am PST

Oliverov kolega s kojim je trebalo da nastupa u Nemačkoj je Petar Grašo. Njemu su javili da Dragojević neće biti tu, a Grašo je izrazio žal.

- Siguran sam da će nam se vratiti puno jači. Uticao je na naše živote, a nadam se da će tek uticati - rekao je Grašo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.