SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKRILA ZBOG ČEGA SE GORKO POKAJALA: Pevačica je priznala da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKRILA ZBOG ČEGA SE GORKO POKAJALA: Pevačica je priznala da...

Možda je pogrešila tu.

Gosti Ognjena Amidžića u sinoćnoj emisiji "Amidži šou" učestvovali su u igrici "Odgovaraj ili...", kao u obično.

Slavica Ćukteraš je tom prilikom dobila pitanje koje je glasilo: "Da li si se nekada pokajala što si naglo prekinula karijeru?".

- Nije me niko naterao. Pokajala sam se zato što je trajalo toliko dugo. Ta pauza - rekla je kratko Slavica sa osmehom na licu.

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Dec 3, 2019 at 2:50pm PST

Podsetimo, Slavica Ćukteraš popularnost je stekla 2004. godine. Svi su joj predviđali uspešu i dugu karijeru jer je već na samom početku snimala samo hitove. Međutim, ubrzo nakon toga posvetila se porodici i karijeru stavila u drugi plan, a zatim je nedavno odlučila da se vrati na scenu.

Ona je juče objavila pesmu "Pun gas", a komentari publike su da se vratila ona "stara Slavica" koju svi obožavaju.

BONUS VIDEO: DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.