SKOČIO MI JE PRITISAK, NISAM DOBRO! Majci Aleksandre Nikolić se SLOŠILO zbog poljupca sa Carem

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 15:07

"SKOČIO MI JE PRITISAK, NISAM DOBRO!" Majci Aleksandre Nikolić se SLOŠILO zbog poljupca sa Carem

Desilo se ono od čega je strahovala.

Aleksandra Nikolić i Filip Car definitivno su prešli granicu u svom odnosu koji je već danima glavna tema u Beloj kući, ali i van nje.

Od juče njih dvoje se nalaze u izolaciji, jer su izabrani za ovonedeljne potrčke, a ovog jutra je pao i prvi ozbiljniji poljubac, i to na Aleksandrinu inicijativu!

Osim što se svi pitaju kako će ove scene podneti Dejan Dragojević, javnost želi da zna i reakciju njene majke, Slovenke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikolić, koja priznaje da je u potpunom šoku zbog postupaka svoje ćerke.

- Videla sam poljubac. Nemam nikakav komentar... Skočio mi je pritisak, lice mi se zacrvenelo, ne osećam se dobro - izjavila je Slovenka za "Pink.rs".

Podsećanja radi, Aleksandra ne zna da ju je Dejan pre samo nekoliko dana javno ostavio, pa mnogi komentarišu da je zapravo počinila preljubu i to čoveku koji je izgubio suprugu u prethodnoj sezoni, kada ga je javno prevarila, takođe sa Filipom Carem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TO JE TO! SAD JE SVE JASNO! PAO PRVI POLJUBAC! Aleks i Car u zanosu - Kamere su sve zabeležile, VIŠE SE NE KRIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022

Sada je zvanično..Filip Car se ne smiruje. Poznato je da varnice sevaju između njega i Aleksandre Nikolić, a čini se da ova priča poprima i svoj epilog..Sada su u izolaciji, dok su se krili od ostalih zadrugara, kamere uspele i da zabeleže njihov prvi poljubac...Oni su se prepustili strastima,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U ŠOKU ZBOG POLJUPCA CARA I ALEKSANDRE! Janjuš iskoristio priliku da PECNE Dejana: "Čovek baš nema sreće!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022

Želi da kumuje njihovoj ljubavi!..Poljubac Aleksandre Nikolić i Filip Cara prokomentarisao je i njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš, koji je šokiran kada je čuo da se Aleks prepustila Caru, kao i da je Dejan Dragojević drugi put doživeo da mu Filip preotme i devojku...- Majke ti, z***avaš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.