SKANDALOZNO: Pevačica umalo izgubila glavu u Americi!

Izvor: Poznati.info, 24.Jan.2013, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNO: Pevačica umalo izgubila glavu u Americi!

Folk pevačica Marija Mara Stojadinović koja je već nekoliko godina u Americi gde živi i radi, umalo je izgubila glavu na ulicama Čikaga. Podsećanja radi, ova folkerka bila je članica grupe Nemoguće vruće, a onda je posle nekoliko godina izdala solo album za Grand produkciju. Velika prašina se podigla oko njene zabrane u istoj izdavačkoj kući, jer su u javnost isplivale njene golišave fotografije. Nakon nekoliko godina ona je otišla u Ameriku gde svakodnevno nastupa. Upravo tamo joj se desio neviđeni maler. Bila je svedok ubistva na ulici. Dok je ona zajedno sa svojim bendom svratila da jedu, ispred njih se odvijala scena iz filma.
- Malo je falilo da izgubimo  glavu. Nakon nastupa, svratili da jedemo na izlazu iz Čikaga. Samo što smo izašli, pored nas je usporio lincoln crni  i čovek koji spušta prozor i puca na crnce pred restoranom. Kako nas nije pobio pojma nemam. Tri dana sam bila u šoku, i sada mi je jako teško da pričam o tome. Zahvalna sam bogu što nas je sačuvao – završava pevačica.

Poznati.info
Slične, interesantne temeKrije ime sina: Adele otkrila da svog dečaka zove ”Kikiriki”!
U lošem stanju: Od čega se oporavlja Leonardo Di Kaprio?
Dru Barimor: Postala alkoholičarka sa devet godine!
Frka: Šta su specijalci radili u kući Kim Kardašijan?

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.