Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZAN SNIMAK ANE KORAĆ SE POJAVIO NA INTERNETU: Glumi sveticu, a evo šta radi na jednom SPLAVU

Devojka Davida Dragojevića snimljena je kako đuska zajedno sa još jednom zadrugarkom Minom Vrbaški na jednom splavu. Ana je bila pripijena uz Minu, a u jednom trenutku uhvatila je za bezobrazno mesto. Tačnije, za guzu. Ona je i te kako pokazala svoju divlju i skandaloznu stranu iako se predstavlja da je veoma smerna i kulturna The post SKANDALOZAN SNIMAK ANE KORAĆ SE POJAVIO NA INTERNETU: Glumi sveticu, a evo šta radi na jednom SPLAVU appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Isplivale šok fotografije Davida Dragojevića iz mladosti

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2019

David Dragojević zaži za velikog zavodnika! Osim toga, njegov turbulentan ljubavni život često je sve o čemu se priča! Pre nekoliko meseci, on je okončao veridbu sa Subotićevom po njenoj diskvalifikaciji. Pred milionima, ubrzo je osvojio Anu Korać, od koje se sada ne odvaja. Međutim, nije uvek...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.