SKANDALI - PRESKOČIO KAPIJU: David BACIO PRSTEN i OTIŠAO od Aleks na vrata! Luna viče: CRKNI đubre!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALI - PRESKOČIO KAPIJU: David BACIO PRSTEN i OTIŠAO od Aleks na vrata! Luna viče: "CRKNI đubre!"

Haos na kub!

Tokom večeri došlo je do sukoba između Lune Đogani i Tomislava Panića, jer ju je on prekoreo da je previše bliska sa Davidom Dragojevićem. Najpre je Đoganijeva ušla u verbalni sukob sa Panićem, a potom je došlo i do fizičkog okršaja. David nije mogao da se uzdrži i ne odraguje i odbrani Đoganijevu, pa se zamalo fizički obračunao sa Tomom. Ova situacija, ali i to što je Ana Korać nosila Davidov kačket je zasmetala Davidovoj devojci Aleksandri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Subotić, koja je doživela nervni slom.

Subotićeva je besna na svog dečka otišla na farmu i udarala je u vrata kako bi izašla, međutim to joj nije pošlo za rukom. Kako je došlo do svađe između njih dvoje, David je skinuo prsten sa ruke, a ona mu je tražila i uzela i njen i njegov i bacila.

- Ti si jedna pijandura. Tebi ništa nije sveto. Ne mogu pola sata da te ostavim samog - prekorela ga je Aleksandra, a kada je u jednom trenutku pomenula i njihove fanove, Novosađanin je odgovorio da mu "pop**e i ona i fanovi".

David je otišao do Velike kapije, a ona je krenula za njim. U Beloj kući Mina Vrbaški je ispričala iskrivljenu istinu da je Dragojević "preskočio kapiju", što nije bilo tačno. Nakon kratkog razgovora, Aleks se vratila na prvobitno mesto kako bi našla prsten, a u tome su joj pomogli Savo Perović i Luna Đogani.

- Eno ga David na kapiji, glumi tamo uvređenog frajera. J**e mi se za njega!

Inače, blogerka je produbila svađu sa Karađorđem Subotićem koji je tvrdio da ona krade Davida od Sandre.

- Crkni, đubre jedno - poručila mu je Luna u jednom momentu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ŠOK IZJAVA MARIJE ŠERIFOVIĆ! Dojadilo mi je SVE! Nemam više živaca, sve je LAŽNO! Sve ostavila u ČUDU

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.