SKANDAL DRMA ESTRADU! ZAVRŠILA NA SAJTU ZA ODRASLE: Rada Manojlović progovorila o svojim PO*NO SNIMCIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:08

SKANDAL DRMA ESTRADU! ZAVRŠILA NA SAJTU ZA ODRASLE: Rada Manojlović progovorila o svojim PO*NO SNIMCIMA

Pala u očaj.

Pevačica Rada Manojlović prošle nedelje završila je na sajtu za odrasle, a njeni snimci su postali jedni od najgledanijih na tom kanalu.

Naime, Radini snimci su nastali na jednom nastupu, a ona je sada rešila da progovori o čitavoj situaciji u kojoj se našla.

- Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i izdvajanje konkrentno mene i mog imena, u moru drugih pevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima - rekla je Rada i dodala:

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Mar 9, 2020 at 7:14am PDT

- Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo... Zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od retko čistih osoba - rekla je pevačica i dodala:

- Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cene izvesnim "katalozima" i "rane radove" mojih pojedinih koleginica. Reč "p*rno" ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cenu i vi to dobro znate.

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Sep 10, 2019 at 8:44am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.