ŠIROKE RUKE… Kaća Grujić od Nemanje Buhe dobila prsten od 2.500 evra! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jan.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIROKE RUKE… Kaća Grujić od Nemanje Buhe dobila prsten od 2.500 evra! (FOTO)

Katarina Grujić Novu 2017. godinu dočekala je radno, pevajući u restoranu Hollywood u Smederevu, a tu je bio i njen dečko Nemanja Buha.

Kako i priliči kada su u pitanju praznici, Kaću je Nemanja iznenadio poklonom i to prstenom napravljenim od brilijanata, belog zlata sa safirom u sredini!

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo, reč je o prstenu marke "Chopard" čija je cena 2.500 evra! Evo i kako izgleda.

Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(FOTO) UDAJE SE KAĆA GRUJIĆ? Pevačica u NAJLUĐOJ NOĆI dobila DIJAMANTSKI PRSTEN!

Izvor: Kurir, 01.Jan.2017

...Ona se na Instagramu pohvalila dijamantskim prstenom koji je dobila za Novu godinu.."Kad moja ljubav @buhamemi ulepša početak #2017", bila je misteriozna Katarina Grujić, a njeni pratioci su komentarisali da je najverovatnije reč o vereničkom prstenu..Bonus video..EKSKLUZIVNO: Ceca stigla kod...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.