ŠEST IMENA: Pogledajte ko je nominovan u rijalitiju Parovi 7 (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEST IMENA: Pogledajte ko je nominovan u rijalitiju "Parovi 7" (FOTO)

Biće napeto u nedelju.

U luksuznoj zemunskoj vili su, kao i svake srede, održane nominacije. Ko će se boriti za opstanak u rijalitiju "Parovi" odlučivala je publika SMS glasovima, sami učesnici i na kraju produkcija.

Od ranije je poznato ime prvog ugroženog - direktnu nominaciju zbog poraza u "Parokvizu" dobila je Natalija Vukmanović.

Za početak je otkrivena tabela sa negativnim SMS glasovima publike. Najviše negativnih glasova publike imao je Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marinković - 66,7 odsto, a iza njega sa 33,3 Milutin Radosavljević Mili koji se tako spasao nominacije. Da li je to publika rešila da izbaci Ivana, ili će u nedeljnom izbacivanju ipak biti jači fanovi od kritičara, ostaje nam da vidimo.

Ipak, Mili nije pobegao od nominacije. Što nisu uradili gledaoci, uradili su takmičari. Odlukom ukućana nominovan je upravo Radosavljević, koji je imao najviše glasova cimera u vili.

Produkcija je do kraja dodala još nekoliko imena: Milijanu Bogdanović, Jelenu Ilić i Tamaru Rakić.

Ko će ove sedmice napustiti rijaliti "Parove" ostaje nam da vidimo u nedelju kada je zakazano izbacivanje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.