Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2019, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSOLOG NAPAO DARU BUBAMARU ZBOG SINA: Samo da čujete šta je njen ODGOVOR!

Pevačica Dara Bubamara našla se na udaru seksologa Jovana Marića zbog provokativnih fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, a koje joj potom njen maloletni sin komentariše. Ova situacija mnogima je zaparala uši, ali pevačica na ovo ima vrlo spreman odgovor. “Moj sin je jedno divno, pametno dete, koje je rođeno u Francuskoj, govori tri jezika, The post SEKSOLOG NAPAO DARU BUBAMARU ZBOG SINA: Samo da čujete šta je njen ODGOVOR! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MOJ SIN NEMA DADILJU! Prija priznala da mali Aleksandar NE LIČI na nju, a onda otkrila šta joj NAJBITNIJE od svega!

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2019, 01:10

Aleksandra Prijović porodila se 6. marta i na svet donela sina Aleksandra. Pevačica i njen suprug Filip Živojinović sada uživaju u roditeljstvu, a ona se polako vraća svojim poslovnim obavezama. Prija još uvek nije pokazala bebu, ali je otkrila u naznakama na koga liči mali Živojinović. –...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.