SEKSI SCENE: Šavija se provodi sa Becom iz Fantastic benda u Istri FOTO

Izvor: Svet plus, 07.Jul.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI SCENE: Šavija se provodi sa Becom iz Fantastic benda u Istri FOTO

Iako su se u medijima pojavile priče da je Nataša Šavija pohitala u naručje Aleksandru Požgaju, izgleda da to druženje nije potrajalo.

Ova prelepa manekenka koja je donedavno bila učesnica rijaliti programa "Parovi" već nekoliko dana boravi u Istri. Ona snima spot za popularni sastav "Fantastic bend" i ako je suditi po fotografijama, odlično se provodi u društvu simpatičnog pevača ovog benda Bece. Oni su odseli u najluksuznijem hotelu u Poreču "Diamant" gde će boraviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << još nekoliko dana.

Spot realizuje ekipa "C4D Video" sa rediteljem Vedadom Jašarevićem na čelu, a snimanje se odvija u nekoliko gradova. Pored Poreča, oni su već posetili Umag i Rovinj, a u nastavku snimanje se nastavlja u Opatiji. Uključeni su kadrovi ovih prelepih primorskih gradića, ali i nekoliko atraktivnih plaža. Spot za pesmu "Taguj me" svoju premijeru doživeće sredinom meseca, kada će i gledaoci imati prilike da uživaju u svim ovim lepim kadrovima uključujući i  eksplicitne scene glavnih aktera.

Dokle su otišli pevač "Fantastic benda" Beca i Nataša Šavija saznaćemo tek tada. Ali sudeći po ovim fotografijama, nije im dosadno dok vreme provode zajedno.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.