SEKA ALEKSIĆ: Ja živim u njivama!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2015, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKA ALEKSIĆ: Ja živim u njivama!

- Kada je film u pitanju, stigao mi je scenario pa ću u narednim danima videti da li ću ga prihvatiti. Što se tiče novog albuma, izaći će u februaru. Ono što se čeka jeste duet - dodala je Aleksićeva

Seka Aleksić otkrila je gostujući u emisiji “Ekskluziv” da se slabo bavi skandalima, i da nju to ne zanima.

- Slabo komuniciram sa skandaloznim ljudima, nemam puno kontakta sa njima pogotovo zato što živim udaljeno od Beograda, ili kako bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ja to rekla,”u njivama”. Prvi komšija je od mene udaljen oko 200 metara – rekla je Seka.

Seka je govorila i mogućnosti da se pojavi na filmskom platnu.

- Kada je film u pitanju, stigao mi je scenario pa ću u narednim danima videti da li ću ga prihvatiti. Što se tiče novog albuma, izaći će u februaru. Ono što se čeka jeste duet – dodala je Aleksićeva.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.