SEĆATE SE BRANKE BLEK ROUZ? Bila je prva srpska striptizeta, ovako danas izgleda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2017, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEĆATE SE BRANKE BLEK ROUZ? Bila je prva srpska striptizeta, ovako danas izgleda! (VIDEO)

Legenda noćnog života.

Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, najpoznatija je srpska striptizeta. Profesionalno je počela da se bavi striptizom 1999. godine i veoma je ponosna na svoju profesiju, za koju kaže da nije isto što i prostitucija.

Pogledajte OVDE koju čuvenu pesmu je napisao kriminalac koji je prebio Željka Ražnatovića Arkana. 

Čak je 2001. godine otvorila školu muško-ženskog striptiza, a snimila je i film "Život >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Brankom Blek Rouz",  imala ulogu smerne žene u filmu "Zvezde ljubavi". Branka je i napisala nekoliko knjiga poezije, a jedno vreme je imala i autorsku emisiju "Apolonija Afrodita" na televizijskoj stanici "Sv. Đorđe" u Inđiji.

Veoma je ponosna i na Sajam erotike koji se održava i u beogradu, a 2005. godine ga je otvorila i tada je proglašena za prvu damu srpske erotike.

Branka ima i svoj striptiz lklub, a danas gostovala u jutarnjem programu TV Pinka.

- Ne može da se meša striptiz i prostitucija, to je kao da mešaš žabe i babe - izjavila je tom prilikom Branka. Možete je videti na 2: 39:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džidža uhvatila zalet: Rešila sam da dam gas i pogazim sve na estradi! (video)

Izvor: Svet, 05.Apr.2017

Ćerka Dragana Stojkovića Bosanca rešila je da ove godine napravi veliki bum na našem estradom nebu.. Aleksandra Stojković poznatija kao Džidža pre nekoliko dana izdala je svoju novu pesmu pod nazivom “Kockar”, a u pitanju je duet sa kolegom Savom Perovićem.. Pevačica je u spotu iznenadila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.