Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje! Svekrva ljuta na Gogu!

Iako se inače slažu i super funkcionišu, postoji nešto što svekrva jako zamera Gogi Sekulić! Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, pevačica se čak požalila i mužu Urošu da porazgovara s majkom jer Goga smatra da je sve što joj je svekrva spočitala neosnovano! A zašto je među njima došlo do sukoba, ali i da The post SCANDAL! u novom broju saznaje! Svekrva ljuta na Gogu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju saznaje! Ivan Ivanović u velikim dugovima!

Izvor: Scandal.rs, 12.Feb.2019, 11:01

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, voditelj Ivan Ivanović upao je u velike dugove! On više ne radi za TV Prva, pa je morao da pozajmi veliki novac! Šta će Ivan sada raditi i kako, te da li će uspeti da vrati dugove, čitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! A šta vas još očekuje The post...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.