Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2018, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje! Mustafa Sandal odlepio za Radom Manojlović

Nakon što se i zvanično razveo od Emine Jahović, Mustafa Sandal počeo je da obraća pažnju i na druge srpske pevačice! Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, on se sve više raspituje za Radu Manojlović! Već je tražio njen broj telefona od svojih prijatelja iz Srbije i rekao im je da je ona pored Emine, The post SCANDAL! u novom broju saznaje! Mustafa Sandal odlepio za Radom Manojlović appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju saznaje! Snežana Đurišić rasprodaje imovinu

Izvor: Scandal.rs, 14.Dec.2018, 12:31

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, pevačica Snežana Đurišić rešila je da rasproda svu imovimu i da se preseli! Prva na spisku za prodaju našla se njena luksuzna kuća u Jajincima, a šta o tome misle njena deca Maja i Marko, da li su je podržali, te zašto Sneža želi da menja mesto stanovanja,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.