Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2019, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Janu reketaši hoće da ojade!

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, pevačica Jana Todorović našla se na meti reketaša! Naime, oni imaju u planu da joj uzimaju po 10.000 evra mesečno, ali se izvukla u poslednji čas i to tahvaljujući kolegama! Koje kolege su spasle Janu od opasnih kriminalaca čitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! A šta vas još The post SCANDAL! u novom broju donosi! Janu reketaši hoće da ojade! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju otkriva! Andrija Milošević jurio Milicu Todorović!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2019, 11:50

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, iako je u ozbiljnoj vezi, Andrija Milošević se često priseti dana kad je bio slobodan, pa se hvali ortacima koje je sve devojke jurio! Međutim, jednu nikad nije uspeo da osvoji, a evo i zašto. – Kad smo nedavno sedeli i cirkali, Andrija se otvorio. Kaže on...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.