Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2018, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Anabela nosi periku!

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Anabela se na snimanju kod Ognjena Amidžića pojavila sa dugom crnom kosom i svi su mislili da se ofarbala, međutim, nosila je periku! Kako izgleda, kada skine periku, pogledajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! A šta vas još očekuje u novom broju pogledajte OVDE! Kupite SCANDAL! Ispovest oca The post SCANDAL! u novom broju donosi! Anabela nosi periku! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi! Vladu Georgieva napali tast i tašta: Zete, dosta je bilo!

Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2018

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Vlado Georgiev u poslednje vreme ne može da nađe zajednički jezik sa roditeljima svoje nevenčane žene Milice. Naime, tast i tašta mu mnogo toga zameraju, a čak su mu očitali i bukvicu! O čemu se radi, šta su mu zamerili, ali i kako je Barba reagovao, čitajte...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.