Izvor: Scandal.rs, 10.Jul.2020, 17:04

SCANDAL! paparaco! Krajnje je vreme da Kija nađe DEČKA!

SCANDAL! paparaco u akciji! 1.jul, Dorćol Zaista je krajnje vreme da Kija Kockar nađe dečka! Zašto da sama tegli ovaj kofer? Jasno nam je da ona sve može sama, ali nema potrebe da se muči… Sigurni smo da ima džentlmena koji bi joj se rado našli, ali budući da smo je zatekli na snimanju spota za The post SCANDAL! paparaco! Krajnje je vreme da Kija nađe DEČKA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! paparaco! Seksi butkice!

Izvor: Scandal.rs, 11.Jul.2020, 11:01

SCANDAL! paparaco u akciji! 3.jul, Beograd Da se ne lažemo, ali Nataša Bekvalac izgleda kao grom! Pogledajte samo ove seksi butkice i guzu! Nema šta, Nata je uvek bila i ostala mega riba… Jedva čekamo da je vidimo u bikiniju na njenom salašu nadomak Novog Sada! Gde Nata kroči tu ni trava ne raste!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.