SAVO I LUNA RASKRINKALI SVE! Šifre, domunđavanja, tajne - sve je OTKRIVENO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVO I LUNA RASKRINKALI SVE! Šifre, domunđavanja, tajne - sve je OTKRIVENO! (VIDEO)

Bili su dovitljivi!

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je pobednicu druge sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruge" Lunu Đogani i pevača Sava Perovića koji su bili najbolji prijatelji tokom rijalitija ''Zadruga 2''.

Pušten je snimak u kom se Savo ludo zabavlja sa Minom Vrbaški sa kojom je imao intimni odnos nakon što se završila žurka jedne večeri u ''Zadruzi". Perović je potom komentarisao sve ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao priliku da vidi.

- Kada sam ušao u rijaliti, shvatio sam da treba da čuvam živce i da ne ulazim u vezu. Prošlo je 10 meseci, onda smo se smuvali, prvi put se nešto desilo u oktobru kad smo bili u krevetu u izolaciji. Ja sam se povukao, ali uvek kad dođe žurka, mi se opustimo. Imali smo šifrice. I sa Lunom sam takođe, svašta smo pričali. Na stolu su ispisana imena. Luna i ja smo bez spominjanja imena pokazivali po stolu o onome što želimo da pričamo. Evo, delić toga. Luna je čak meni rekla da stavim Draganu i Marka da ih postavi za potrčke, Marka smo zvali šargarepa - otkrio je Savo, a onda je nastavila Luna:

- Savo je znao dosta stvari pre svih, nisam htela da otkrivam ali je on znao. Pogledima je dovoljno, nekad smo mešali i rodove kako ne bi mislili da pričamo o ženskim osobama - pričala je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

VRELI PAPARACO: Sanja Marinković se skinula u KUPAĆI i pokazala SAVRŠENO TELO na plaži! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.