SANJA STANKOVIĆ UMALO PLATILA GLAVOM: EVO KOLIKO HILJADA EVRA JE DALA NA ESTETSKE OPERACIJE!

Izvor: Svet, 16.Apr.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANJA STANKOVIĆ UMALO PLATILA GLAVOM: EVO KOLIKO HILJADA EVRA JE DALA NA ESTETSKE OPERACIJE!

Sanja Stanković spada u red najkontroverznijih učesnica “Zadruge 2” zbog polemika oko toga da li se bavi najstarijim zanatom, što ona uporno poriče.
Osim toga, prema pisanju SCANDALA! Sanja krije i to da je uložila čak 8.000 evra u estetske korekcije pre ulaska u drugu sezonu rijalitija.
Naime, ona je navodno ugradila silikone u grudi, povećala usne, podigla jagodice, sredila obrve i promenila izgled nosa.
– Kada su Sanji rađene grudi, došlo je do >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << većeg krvarenja nego kod ostalih pacijentkinja. Izgubila je dosta krvi, bilo je baš rizično. Jedva su zaustavili krvarenje inače bi Sanja pala u komu, a zatim bi usledila smrt – otkrio je izvor za spomenuti nedeljnik.
– Kod tih operacija, krvni sudovi se zatvaraju paljenjem, međutim, njene krvne sudove nisu uspeli da zatvore i zato je došlo do problema! Inače, ovaj problem se dešava kod žena koje su malokrvne, ali Sanja je pošto-poto htela da se sredi – zaključio je priču izvor.
svetsvet
The post SANJA STANKOVIĆ UMALO PLATILA GLAVOM: EVO KOLIKO HILJADA EVRA JE DALA NA ESTETSKE OPERACIJE! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.