SAMO SAM JOJ PONUDIO... Evo ko će FINANSIRATI Miljanu Kulić PO NAPUŠTANJU bolnice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 07:42

"SAMO SAM JOJ PONUDIO..." Evo ko će FINANSIRATI Miljanu Kulić PO NAPUŠTANJU bolnice!

Da li je prihvatila?

Miljana Kulić se, posle operacije želuca i komplikacija sa zdravljem, već danima nalazi u Kliničkom centru u Beogradu, a kad napusti bolnicu finansijski će joj pomoći bivši dečko Lazar Čolić Zola.

- Što se tiče dopisivanja sa Miljanom, samo sam joj ponudio finansijsku pomoć ako joj je potrebna u ovom trenutku. Rekao sam da nije problem i da niko ne treba da zna za to - kazao je Zola.

- Međutim, Marija i Bebica su to poricali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u emisiji, tako da sam ja dao dokaze, nema potrebe da lažem oko tako nekih stvari - rekao je Lazar Čolić za "Alo".

Podsetimo, u pojedinim medijima je osvanula prepiska Miljane i Zole:

- Razumem, važi, hvala ti. Samo nemoj više jer nisi doktor i ne možeš mi pomoći - glasila je poruka Miljane Kulić.

- Dobro, neću. Izvini i zbog ovog ako je smetalo - napisao je Zola.

- Ništa, prijatno - zaključila je Kulićeva dopisivanje, međutim posle nekoliko sati, Zola joj se ponovo obratio.

- Ako ti zatreba novčana pomoć, mogu te pogurati, nije problem. Ne mora niko znati, baš niko - napisao je on, a Miljanin odgovor u vidu poruke je izostao, već su nastavili razgovor putem telefona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.