SAD ĆU DA TI SE NAKAČIM! Ermina JEDVA DOČEKALA Ivanin odlazak: Sad ću da te PROVOCIRAM...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2020, 18:24

"SAD ĆU DA TI SE NAKAČIM!" Ermina JEDVA DOČEKALA Ivanin odlazak: "Sad ću da te PROVOCIRAM...!"

Sprema se haos...

Bane Čolak je ovonedeljni vođa, kojeg je postavila Ivana Krunić, pošto je sinoć napustila "Zadrugu" sa 3 odstvo glasova publike. Došlo je vreme i da Bane podeli budžete za ovu nedelju, te je Ermini Pašović dao mali budžet, što se njoj nije dopalo.

- Dajem Ermini mali budžet, zbog toga što smatram da me i dalje provocira podmuklo i za to koristi svaku priliku. Ivana ne misli tako, ni mnogi ljudi, ali ja mislim. Smatram da si dobar čovek, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali radiš mnoge stvari zbog opstanka ovde - rekao je Bane.

- Ne mogu da verujem, samo sam te čekala. Koliko puta sam davala Ivani i tebi hranu, tek ću sada da te provociram. Prvo sam razmišljala da li da ti popustim ili da ti se nakačim, sada ću da ti se nakačim - istakla je Pašovićeva, vidno izrevoltirana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.