SAČEKALE JE TRAGIČNE VESTI U PROGRAMU UŽIVO - Zorica Marković zanemela od bola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 20:09

SAČEKALE JE TRAGIČNE VESTI U PROGRAMU UŽIVO - Zorica Marković zanemela od bola!

Ovo ju je slomilo!

Pevačica i rijaliti učesnica, Zorica Marković se u emisiji "Premijera Vikend specijal" osvrnula i na nedavanu smrt sina Enesa Begović.

Ona je šokirano govorila o tome, a emocije su je savladale, pa je zaplakala u uživo programu.

- Ja sam sa Enesom kao brat rođeni. Zanemela sam. Bez komentara sam. Tuga! Danas sam tek saznala šta se desilo i ne znam šta da kažem. Da bilo šta mogu da učinim na ovom svetu za tog čoveka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učinila bih. Imamo mnogo lepih trenutaka zajedničkih. Uvek mi se javljao kad je dolazio u Beograd, rekla je Zorica, pa dodala:

- Obožavam ga i kao pevača i ko čoveka. Sada će doći na svet novi, još jedna annđeo da ih uteši. Enese, brate volim te... vidimo se uskoro, rekla je ona kroz suze.

Podsetimo, sin pevača Enesa Begovića, Armin Begović preminuo je 13. juna u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.