Ryan Phillipe optužen da je brutalno pretukao bivšu devojku

Izvor: Tracara.com, 19.Sep.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ryan Phillipe optužen da je brutalno pretukao bivšu devojku

Foto: People Bivša devojka Ryana Phillipam, Elsie Hewitt podnela je tužbu protiv glumca jer ju je navodno udarao, šutirao i bacio niz stepenice, prenosi američki mediji. Dvadesetjednogodišnja manekenka tvrdi da ju je 22 godine stariji glumac pretukao nakon što su se posvađali. Sve se dogodilo nakon zabave koju je Ryan napustio ranije jer ga je manekenka ignorisala. Ona je nakon toga otišla sa prijateljicom u njegov stan, ne bi li se spakovala, a sukob se dogodio u ranim jutarnjim časovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << 4. jula. Elsie, koja je sa glumcem bila u vezi od aprila do jula ove godine, tvrdi da je on konstantno koristio zabranjene supstance, među kojima su kokain, ekstazi, pečurke i steroidi. “Sve to bi mešao sa neverovatnim količinama alkohola, što je rezultiralo promenama raspoloženja i besom,” kaže ona. Manekenka tvrdi da su povrede nastale kada ju je glumac gurnuo niz stepenice Sa druge strane, izvor blizak glumcu tvrdi da je sve ovo nameštaljka, te da se upravo manekenka stalno drogirala. “Elsie se pojavila u Ryanovom domu nakon raskida, očigledno nadrogirana. Fizički je napala Ryana, napravila scenu i odbila da izađe iz kuće. Nakon što ju je obezbeđenje udaljilo iz objekta, pala je i povredila se,” kaže izvor i dodaje: “Od tada, ona pokušava da mu se osveti, fotografijama na kojima tvrdi da ju je on zlostavljao. On je nije ni pupnuo. Želi da to svima bude jasno i potrudiće se da dokaže da je nevin.” Portparol policije u Los Anđelesu potvrdio da je glumac imao kratkotrajnu zabranu prilaska manekenki, koja je istekla 12. jula, ali nije dodao da li ima dovoljno dokaza da optužnica protiv njega bude podignuta.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Rajan Filipe optužen da je pretukao bivšu devojku tvrdi da je on žrtva nasilja! FOTO

Izvor: Svet plus, 20.Sep.2017, 13:19

Popularni glumac i miljenik tinejdžerki Rajan Filipe suočava se sa ozbiljnim optužbama da je pretukao bivšu devojku, model Elsi Hjuit...U tužbi Hjuitova navodi da je Filip postao nasilan nakon žestoke svađe koja se odigrala 4. jula. Glumac je napustio privatnu žurku na kojoj su oboje bili i vidno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.