Ružica pukla skroz: Doživeću nervni slom, ako….

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2016, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica pukla skroz: Doživeću nervni slom, ako….

U toku današnjeg kućnog saveta koji je vodila Anđela Lakićević tema je bila “Da li imaju osećaj da se bliži kraj”, a učesnici su razmatrali koga vide u polufinalu, a koga u finalu. Na red je došla i Ružica Veljković koja je prokomentarisala kraj našeg najdužeg rijalitija.

Ako sada ne bude kraj ja ću doživeti nervni slom, ali stvarno, neću moći da izdržim”, rekla je Veljkovićeva.

Ona je takođe dodala da i dalje nema utisak da >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se bliži kraj jer je toliko vremena provela u luksuznoj vili.

Ako je verovati produkciji, četvrta sezona rijalitija “Parovi” posle više odlaganja završiće se, kako je najavljeno, u subotu 16. jula. Za razliku od Ružice, mnogi učesnici “Parova” iako se nije završila ni ova, jedva čekaju narednu sezonu popularnog rijalitija.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.