Ružica preplašila fanove na Instagramu! (video)

Izvor: Svet, 16.Avg.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica preplašila fanove na Instagramu! (video)

Bivša učesnica “Parova”, Ružica Veljković, danas je preplašila svoje fanove najnovijim snimkom na Instagram profilu! Njen novi video šokirao je mnoge.
Naime, i bivša modelsica je počela da koristi čari aplikacije Dubsmash. Ružica Veljković iskoristila je aktuelnu aplikaciju i imitirala Cakanu iz serije ”Otvorena vrata”. To možda ne bi šokiralo njene fanove da nije bilo čudne šminke na njenom licu.
Pevačica je razmazala kreon po svom licu, a video >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je lošije rezolucije pa su se mnogi njeni Instagram pratioci uplašili.
Pogledajte video:

Rrrrrrrrr CICA MACEEEE #crazy #fun #idiot #girl #mnjau #xaxaxa #amazing #black #woman #beautiful #pufnica #na #glavi
A video posted by ruzicaveljkovic (@ruzicaveljkovic) on Aug 16, 2015 at 9:52am PDT

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ružica preplašila fanove na Instagramu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015

Bivša učesnica “Parova”, Ružica Veljković, danas je preplašila svoje fanove najnovijim snimkom na Instagram profilu! Njen novi video šokirao je mnoge...Naime, i bivša modelsica je počela da koristi čari aplikacije Dubsmash. Ružica Veljković iskoristila je aktuelnu aplikaciju i imitirala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.