Ružica isprozivala Sašku: Ti si mlohava baba, koja izigrava devojku! (video)

Izvor: Svet, 17.Jun.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica isprozivala Sašku: Ti si mlohava baba, koja izigrava devojku! (video)

Sukob između Ružice Veljković i Saške Karan se nastavlja. Bivša Modelsica ponovo je potkačila pevačicu, nakon što je pogledala snimak žurke na bazenu.
“Meni je žao što jedna baba kao što je ona ima dete kod kuće. Da jedna baba dođe na bazen, uđe u bazen obučena u šorc, kao nešto trese du*etom. Ona je mlohava baba, koja izigrava devojku. Ti si nama ovde dokazala da si samo jedna starleta”, izjavila je Ružica, koja je dodala da je zgrožena Saškinim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ponašnjem, na šta joj je pevačica poručila:
“Ti si zgrožena, a tu*aš se u wc-u da svi možemo da te čujemo!”
Pogledajte snimak svađe.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ružica isprozivala Sašku: Ti si mlohava baba, koja izigrava devojku! (video)

Izvor: Scandal.rs, 17.Jun.2015

Sukob između Ružice Veljković i Saške Karan se nastavlja. Bivša Modelsica ponovo je potkačila pevačicu, nakon što je pogledala snimak žurke na bazenu...“Meni je žao što jedna baba kao što je ona ima dete kod kuće. Da jedna baba dođe na bazen, uđe u bazen obučena u šorc, kao nešto...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.