Ruski glumac “popio piće s mladom plavušom” i probudio se bez testisa

Izvor: Svet, 27.Feb.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski glumac “popio piće s mladom plavušom” i probudio se bez testisa

Ruska policija traga za bandom koja je drogirala glumca i odstranila mu testise!
Dmitrij Nikolajev popio je piće s “mladom plavušom” koja mu je prišla u baru posle njegovog nastupa u malom pozorištu u Moskvi. Počela je da flertuje s njim i pozvala ga da zajedno odu u saunu, na šta je on pristao, iako je oženjen.
Ljubili su se i popili još nekoliko piva i on se ne seća šta se desilo posle toga“, kaže izvor iz policije.
Probudio se tek sutradan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na autobuskoj stanici. Osećao je jake bolove, a pantalone su mu bile krvave.
U bolnici su ga obavestili da su mu testisi odstranjeni i da je to neko “stručno” obavio, verovatno osoba sa “medicinskim obrazovanjem”.
Policija pretpostavlja da su muškarcu sipali drogu u pivo i da je reč o bandi koja se bavi trgovinom ljudskim organima.
Mediji su preneli da Nikolajev nije znao kako da objasni supruzi šta mu se desilo, a ruski sajt “Lajf njuz” objavio je njegove ekskluzivne fotografije iz bolnice.
Izvor: Blic, Life news
Foto: Printscreen

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.