Ronaldova devojka  je najbolja maćeha na svetu!

Izvor: Prva.rs, 29.Okt.2017, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldova devojka je najbolja maćeha na svetu!

Georgini nije nimalo smetalo što je na početku njihove ljubavne veze njen dečko očekivao decu sa surogatom majkom i što je već bila trudna kada su njegovi blizanci došli na svet.
Ova lepotica tako je postala mama mnogo ranije nego što se porodila, a izgleda da se odlično snalazi u ovoj zahtevnoj ulozi.
Koliko voli blizance Evu i Matea i sedmogodišnjeg Kristijana Juniora, koji je takođe rođen uz pomoć surogat majke, govore i fotografije na Instagramu.
Čini se >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da Georgina aktivno učestvuje u životu mališana i odgaja ih zajedno sa poznatim tatom.
Ronaldo i Georgina javnosti još uvek nisu otkrili pol njihove zajedničke bebe koja stiže krajem godine.
Izvor: Story

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.