Romana za SCANDAL!: Presrećna sam! Imam pet razloga za slavlje!

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romana za SCANDAL!: Presrećna sam! Imam pet razloga za slavlje!

Romana Panić večeras slavi na jednom splavu u Zemunu.

“Imam razloga za petostruko slavlje. Imam novi singl, novi spot, potpisala sam za ‘Grand’, slavim rođendan i 15 godina karijere”, kaže Romana za SCANDAL!
“Bilo je tu i uspona i padova. Hvala svima koji su radili na mojim spotovima, autorima, hvala Pinku i City recordsu kao i mojoj novoj izdavačkoj kuci Grand. Spot se za samo tri dana odlično zavrteo i prezadovoljna sam kako je sve ispalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i kakav je spot. Pogledajte spot”, obratila se Romana prisutnima na splavu “Marinero” koji je u vlasništvu Gorana iz “OK benda”.
Ona je na promociju došla brodom što do sada niko od njenih kolega nije uradio. Romana je sa broda izašla i pozdravila prisutne novinare, a na bimu je premijerno prikazan spot za njenu novu pesmu “Baila Baila”.

Gosti polako dolaze. Romana nakon oficijelne promocije za prijatelje pravi i rođendansku žurku koja će biti zatvorena za javnost. Obezbedila im je vino i alkohol. Inače, na promociju su došli Anabela u pratnji pevača Đuke iz Banjaluke sa kojim je snimila duet, Milica Pavlović, Saša Matić, Suzana Perić, Raka Marić, Goran OK band


Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Romana za SCANDAL!: Presrećna sam! Imam pet razloga za slavlje!

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2015

Romana Panić večeras slavi na jednom splavu u Zemunu...“Imam razloga za petostruko slavlje. Imam novi singl, novi spot, potpisala sam za ‘Grand’, slavim rođendan i 15 godina karijere”, kaže Romana za SCANDAL!..“Bilo je tu i uspona i padova. Hvala svima koji su radili na mojim spotovima,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.