Romana Panić sahranila ujaka, pa morala na nastup!

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romana Panić sahranila ujaka, pa morala na nastup!

Romana Panić prošle nedelje preživela je porodičnu tragediju, kada joj je preminuo ujak. Pevačica je uprkos bolu koji je osećala, nakon sahrane morala da ode na zakazani nastup.

Poznato je da pevači, iako im se dogode loše stvari u životu, moraju da se ponesu profesionalno, te iako im se tog dana dogodilo nešto strašno, emocije potisnu u sebi i zabave publiku na pravi način. Ista situacija, dogodila se i pevačici Romani Panić, kada je nakon sahrane ujaka, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koga je bila vezana, morala da ode na zakazani nastup: "To je zaista bio dan za ne poželeti, ali šta da se radi, sve je to život. Profesionalac sam, gurala sam nastup kako sam znala i umela, ali kad sam došla kući posle svega toga, bilo mi je baš teško. Bila sam vezana za ujaka, on je rođeni brat moje majke i samim tim mi je blizak rod. Nije lako kada izgubiš nekog bliskog. Život nosi razne izazove, pogotovo u ovom poslu, sve je brzo i ludo i moramo da se snalazimo kako znamo i umemo. Nije mi prvi put da idem, što se kaže, sa sahrane na nastup, ali šta ću. Nije ni nama pevačima lako,  ispričila je pevačica za "Alo".

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.