Rodila se Nia: Stivi Vonder postao otac devetog deteta

Izvor: Svet, 19.Dec.2014, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodila se Nia: Stivi Vonder postao otac devetog deteta

Legendarni muzičar Stivi Vonder i njegova partnerka Tomika Robin Brejsi dobili su drugo zajedničko dete, a malenoj devojčici su dali ime Nia što znači “svrha”.
Iako se šuškalo da će Tomika da rodi trojke, Stivi je to nedavno demantovao u jednom intervjuu i otkrio da će 50-godišnja Tomika da rodi devojčicu.
“Nemojte verovati svemu što pročitate. Kad bi svi napisi bili istiniti, ja bih imao 22 dece, ako ne i više. U decembru ću dobiti kćerkicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i jedva čekam da se rodi”, kazao je tada muzičar prilikom gostovanja u šou “The View”.
Legendarni muzičar smatra da su deca izvor radosti, pa se trudi da ih ima što više. Iz prethodnih veza Stivi ima još osmoro dece od kojih su neki i sami već roditelji.
Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stivi Vonder u 64. godini postao deveti put otac!

Izvor: Story, 19.Dec.2014

Svojoj novoj devojčici nadenuo je ima Nia, što u prevodu znači svrha..Stivi Vonder, foto: Profimedia..Američki muzičar, Stivi Vonder, oduševljen je još jednom prinovom u porodici. Njegova partnerka, Tomika Robin Brejsi, rodila je devojčicu, potvrdio je njegov PR za US Weekly...Muzičaru je ovo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.