Rihanna: Mrzim paparace više od nacista!

Izvor: Tracara.com, 13.Okt.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rihanna: Mrzim paparace više od nacista!

Sledeći put će paziti šta priča… Ili ne?Lični bes, neznanje ili samo privlačenje pažnje? Kako god bilo, najnoviji komentari popularne pevačice Rihanne nisu naišli na odobravanje fanova i javnosti!Riri je nedavno fotografisana na prozoru hotela u Oklandu samo sa peškirom na sebi, a zbog ove neprijatnosti izvređala  je paparace i uporedila ih sa nacistima. Uz spornu fotografiju lepotica je napisala:“Ove crnčuge mrzim više nego naciste!”Nakon ove nesmotrene rečenice usledila je salva negativnih komentara u kojima se Rihanna optužuje da je neznalica, razmažena, da je namerno stajala na prozoru iako je znala da su paparaci ispred.“Mrziš neke ljude koji su te fotkali, više nego ljude koji su ubili 6 miliona ljudi”, jedan je od komentara na Rihanninu opasku.Redakcija Tracara.com

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nesmotrenom izjavom naljutila javnost

Izvor: B92, 13.Okt.2013

Lični bes, neznanje ili samo privlačenje pažnje? Kako god bilo, najnoviji komentari popularne pevačice Rihanne nisu naišli na odobravanje fanova i javnosti!

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.