Reperka čeka dete sa seksualnim predatorom

Izvor: Tracara.com, 21.Jul.2020, 00:01

Reperka čeka dete sa seksualnim predatorom

Nicki Minaj objavila je danas na Instagramu da čeka prvo dete. Reperka je već neko vreme nagoveštavala da bi mogla da bude u drugom stanju, a danas je to i potvrdila serijom fotografija na društvenim mrežama. “Ljubav. Brak. Trudnića. Preplavljena sam uzbuđenjem i zahvalnošću. Hvala svima na lepim željama!”, napisala je pored trudničkih fotografija. View this post on Instagram #Preggers A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Jul 20, 2020 at >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << 7:21am PDT Nicki, inače, prvo dete čeka sa prijateljem iz detinjstva Kennethom Pettyjem, sa kojim je više od godinu dana, ali je to naišlo na osudu fanova i medija zbog njegovog kriminalnog miljea. Njemu se 1994. godine sudilo zbog silovanja devojke, kada je osuđen na tri i po godine zatvora. Nakon toga je bio u obavezi da se prijavi u registar seksualnih prestupnika u Kaliforniji, što nije učinio, zbog čega mu je pretio zatvor prošle godine. View this post on Instagram A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Jul 20, 2020 at 7:43am PDT View this post on Instagram Love. Marriage. Baby carriage. Overflowing with excitement & gratitude. Thank you all for the well wishes. A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Jul 20, 2020 at 8:08am PDT The post Reperka čeka dete sa seksualnim predatorom appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Mirko Gavrić NEPREPOZNATLJIV! Ima KOSU i 25 kilograma MANJE!

Izvor: Svet, 21.Jul.2020

. Bivši učesnik Zadruge Mirko Gavrić interesantan je domaćoj javnosti i veoma je aktivan na društvenim mrežamaje, gde svakodnevno komunicira sa pratiocima.. Odlučio je da iznenadi svoje fanove,  pa je podelio fotografije na kojima izgleda neprepoznatljivo.. . . . . . . . . View this...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.