Raskoš: Ovako izgleda nekadašnji dom Robina Vilijamsa!

Izvor: Svet, 16.Avg.2014, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskoš: Ovako izgleda nekadašnji dom Robina Vilijamsa!

Četiri meseca pre tragične smrti u 63. godini, Robin Vilijams stavio je na prodaju svoje imanje smešteno među vinogradima u dolini Napa u Kaliforniji. Pod imenom “Villa Sorriso”, odnosno “Vila osmeha”, za ovo raskošno imanje koje se prostire na preko 260 hektara u aprilu je određena cena od 29,9 miliona dolara.
Slavni oskarovac prvobitno je pokušao da proda ovu kuću 2012. godine za 35 miliona dolara, ali je ubrzo odustao od prodaje zbog slabe potražnje. U prošlogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << intervjuu izjavio da prodaje ovaj ranč jer više nema novca za njegovo održavanje. Ipak, njegov publicista je izjavio da Vilijams nije imao finansijskih problema u trenutku smrti.

Glavna rezidencija na imanju zauzima skoro 2.000 kvadratnih betara. Ima pet spavaćih soba, šest kupatila, prostore za zabavu i na otvorenom i u zatvorenom, bazen i privatnu kulu i most. Imanje pored toga uključuje i kuću za goste, štalu za konje, teniski teren i oko sedam hektara vinograda koji proizvode vrhunska francuska vina.
Imanje nudi i vinski podrum kao i bogatu biblioteku.
Ostale fotografije Viljamsovog imanja pogledajte OVDE.
Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Šta se krije ispod ove kuće?

Izvor: Prva.rs, 17.Avg.2014, 11:53

Sagrađena je 1978. godine i krije tajnu koja se otkriva tek kada u nju uđete - podzemni objekat iliti bunker za slučaj nuklearne katastrofe ili bilo koje druge kataklizme.. Prvobitni vlasnik bio je Džeri Henderson, da bi nakon njegove smrti 1983. kuću nasledio njegov rođak, a potom je dospela u...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.