Rani Radovi:Voditeljka polugola na tezgi! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 22.Nov.2012, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rani Radovi:Voditeljka polugola na tezgi! (Foto)

Ona je jedna od naših najbolji voditeljki, žena koja godinama pleni svojim izgledom. Da li znate da se svojevremeno slikala polugola i to na pijačnoj tezgi? Sanja Marinković danas bi se verovatno postidela svojih ranih radova i fotografija koje je radila za jedan nedeljnik. Naime, ona je pozirala u bikiniju i to nasred pijace, pokrivena voćkicama.  Ona je tada još bila neudata i nije imala dete. Izgledala je mnogo bolje nego danas, ali , da li je baš morala da se slika na tezgi?

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Polugola Sanja Marinković na tezgi

Izvor: CrveniTepih.com, 22.Nov.2012

Ona je jedna od naših najbolji voditeljki, žena koja godinama pleni svojim izgledom. Da li znate da se svojevremeno slikala polugola i to na pijačnoj tezgi?  Sanja Marinković danas bi se verovatno postidela svojih ranih radova i fotografija koje je radila za jedan nedeljnik. Naime, ona je pozirala...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.