Rada Manojlović stavila botoks

Izvor: Tracara.com, 19.Dec.2018, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović stavila botoks

Iako je Rada Manojlović dugo govorila da je na sebi korigovala samo zube, istina je nešto drugačija – i sada je isplivala. Folk pevačica otkrila je da je koristila botoks, iako ima samo 33 godine, a i uprkos činjenici da mnogi smatraju da sa njim ne bi trebalo da se krene tako rano. “U mom slučaju to je jako mala količina, u predelu čela. Ali ostavila sam obrve da mogu da se smejem”, otkrila je uz osmeh pevačica i objasnila zašto je to uradila: “Ceo život se kezim, cerekam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << od toga su se stvorile bore.” View this post on Instagram A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Nov 4, 2018 at 4:58am PST No, ovo ne znači da će nastaviti sa estetskim korekcijama – grudi neće dirati – za sada. “Neću raditi grudi. Razmišljala sam da uradim nos i grudi, ali ipak ne. Skapirala sam da sve ove koje postavljaju fotke na Instagram, sve su iste, dosadne”, rekla je ona za Srpski telegraf.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Rada Manojlović priznala ŠTA JE KORIGOVALA NA LICU, pa progovorila i o uvećanju grudi

Izvor: Press, 19.Dec.2018

Pevačica Rada Manojlović iako ima tek 33 godine, već je počela sa sitnim korekcijama na svom licu. . Ona je priznala da je zbog bora stavljala botoks.. “U mom slučaju to je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.