Rada Manojlović otkrila zašto je dobila jedini šamar od oca

Izvor: Svet, 15.Feb.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

 Rada Manojlović otkrila zašto je dobila jedini šamar od oca

Pevačica Rada Manojlović otkrila je da nije uvek bila mirno dete.
Ona kaže da je jednom kao devojčica, dok je živela u rodnom Četerežu, jurila sestru Mariju kuhinjskim nožem.
Jedini šamar sam dobila od tate kad se uplašio da bih mogla da povredim sestru i drugaricu. Posvađale smo se i ja sam uzela kuhinjski nož i počela da ih jurim po dvorištu. Naravno, nikada ih ne bih povredila, samo sam pokušala da ih zaplašim. Tata je bio u šoku kad je video šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << radim, izgrdio me je i udario“, otkrila je Rada i dodala da je presrećna što ima takvu sestru, piše Informer.
Takođe, pevačica je rešila da bivšem dečku Momiru Gajiću koji je  u medijima iznosio mnogo uvreda na njen na račun, sve oprosti i zaboravi sve što je loše pričao o njoj.
Povredio me, ali sam mu oprostila, jer je i on bio povređen“, rekla je Rada, suznih očiju.
Ja sam osoba koja uvek sve razume. Uvek se stavljam na tuđe mesto. Čak i neke potpuno nelogične stvari mogu da razumem”, objasnila je pevačica za Alo, kojoj još uvek nije svejedno dok priča o bivšem dečku.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

 Rada Manojlović otkrila zašto je dobila jedini šamar od oca

Izvor: Scandal.rs, 15.Feb.2016

Pevačica Rada Manojlović otkrila je da nije uvek bila mirno dete...Ona kaže da je jednom kao devojčica, dok je živela u rodnom Četerežu, jurila sestru Mariju kuhinjskim nožem...“Jedini šamar sam dobila od tate kad se uplašio da bih mogla da povredim sestru i drugaricu. Posvađale smo se i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.