Rada Manojlović objavila fotografiju sa pokojnom majkom!

Izvor: Svet plus, 21.Apr.2019, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović objavila fotografiju sa pokojnom majkom!

Popularna pevačica je u nekoliko navrata govorila o smrti svoje majke Mirjane, koja je preminula od posledica opake bolesti. Rada Manojlović je sada objavila fotografiju sa pokojnom majkom!

Rada Manojlović nikada nije prebolela smrt majke, a povremeno objavi poneku njenu fotografiju na društvenoj mreži Instagram. Ovoga puta objavila je jednu zajedničku sa majkom, ali fotografija je naravno nastala uz pomoću fotomontaže, što je najtužnije.

Naime, Radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su njeni fanovi priredili iznenađenje i napravili fotomontažu slike na kojoj su ih spojili. Mladu pevačicu ovaj gest obožavalaca je oduševio, pa im se javno zahvalila:

"Hvala mojim najdražim fanovima na ovako lepoj ideji. Barem u mašti možemo da zamislimo, sta bi bilo kad bi bilo... Fenomenalno je, hvala vam još jednom."

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.