Rada Manojlović: Haris i ja smo rešili da se malo razdvojimo

Izvor: Svet, 08.Feb.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović: Haris i ja smo rešili da se malo razdvojimo

Pevačica Rada Manojlović u emisiji Ekskluziv pričala je o vezi sa Harisom Berkovićem, kao i o njihovom poslovnom odnosu.
“Nisam neko ko deli muškarce po izgledu, godinama i nacionalnosti. Ja sam jedna otvorena osoba širokog srca i mene može da osvoji neko ko je kvalitetan i sa kim je meni zanimljivo. Mora da bude duhovit, interesantan, da štošta zna o životu jer i mene svašta zanima. Treba mi neko sa kim mogu da pričam i o filmovima, i o vanzemaljcima”, reka je pevačica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> A što se tiče njihove saradnje na poslovnom planu, ipak su rešili malo da stanu sa duetima.
“Mi iskreno imamo u planu još nekoliko dueta, ali smo se sada dogovorili malo da se razdvojimo, što se tiče posla naravno, nikako drugačije”, najavila je pevačica.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rada Manojlović: Haris i ja smo rešili da se malo razdvojimo

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2017

Pevačica Rada Manojlović u emisiji Ekskluziv pričala je o vezi sa Harisom Berkovićem, kao i o njihovom poslovnom odnosu...“Nisam neko ko deli muškarce po izgledu, godinama i nacionalnosti. Ja sam jedna otvorena osoba širokog srca i mene može da osvoji neko ko je kvalitetan i sa kim je meni...

Nastavak na Scandal.rs...

Rada Manojlović: Mene može da osvoji samo neko ko je kvalitetan!

Izvor: Svet plus, 09.Feb.2017, 14:01

Pevačica Rada Manojlović u srećnoj je vezi sa kolegom Harisom Berkovićem, koji je očigledno imao sve kvalitete koje ona traži u muškarcu...Rada Manojlović svaki slobodan trenutak provodi sa dečkom Harisom Berkovićem i nije joj teško da pređe velike daljine kako bi bila sa njim. Ipak, nije...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.