RIJALITI ZVEZDA I BIVŠA GASTOZOVA DEVOJKA UHAPŠENA U BEČU - Starleta dilovala drogu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 12:08

RIJALITI ZVEZDA I BIVŠA GASTOZOVA DEVOJKA UHAPŠENA U BEČU - Starleta dilovala drogu?!

Izgleda da je krenula stranputicom.

 Starleta Teodora Radojičić, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza i učesnica rijalitija, navodno je uhapšena prošle nedelje u Beču zbog sumnje da je dilovala drogu.

- Ona se, navodno, povezala s lokalnim dilerima, a uhapšena je nakon što ju je policija pratila nedeljama. Nije ni sumnjala da je pod prismotrom, a lisice na ruke stavljene su joj u trenutku kada je predavala narkotike kupcima. Proverava se da li ona ima veze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s grupom koja je u Beču uhapšena pre dve nedelje zbog dilovanja kokaina, a u kojoj ima i naših državljana - rekao je za "Kurir" dobro obavešteni izvor, prenose oni.

Teodora se, kako pišu, branila ćutanjem i tražila je advokata, a o svemu je obaveštena i njena porodica, dok bi danas u Austriju trebalo da doputuje i njen brat.

Starleta i učesnica nekoliko srpskih rijalitija i ranije je pričala da vodi buran život na ivici zakona.

- Godinu i po dana se nisam treznila. Ustanem ujutro, sednem kod prijatelja u kafić, naručim viski, pa pređem na koktele. Ne znam šta sve nisam probala u životu i u kakve sve probleme mogu da upadnem, i sa zakonom i ovako - rekla je jednom prilikom Teodora, koja je poznata po tome da voli žestoke momke, pa se i udala za muškarca koji je završio u zatvoru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.