REŠILI DA NAPUSTE SVE! Miljana i Zola USRED PROGRAMA otišli - Kulićeva BESNELA na svog dečka

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 22:05

REŠILI DA NAPUSTE SVE! Miljana i Zola USRED PROGRAMA otišli - Kulićeva BESNELA na svog dečka

Ovo ju je izbacilo iz takta!

U toku emisije "Pitanja gledalaca", koja je među zadrugarima pokrenula brojne teme, pa je takav slučaj i sa Miljanom Kulić, koja je odlučila da izvuče sve što je zanima od njenog dečka Lazara Čolića Zole, nakon čega joj je i pozlilo.

Podsetimo, Miljana i Zola su za vreme reklama izašli ispred, gde je ona počela da ga ispituje da li je on bio neveran.

- Nemoj mi sada ta pitanja - molio je Zola.

- Rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si mi da sam te iznerivrala i da si to radio zbog toga, mene samo istina zanima. Neću da pričam sa tobom dok mi ne kažeš istinu. Pošto me uvek lažeš sada hoću da čujem sve, ako misliš da češ da me preveslaš nećeš - govorila je Miljana.

- Šta sam ja sad uradio? Ja sam ti rekao istinu! Čim sam došao sve sam ti rekao, a pritom nisam napravio nikakvo s*anje, za sve sam te ispoštovao maksimalno! - nastavio je Ćolić.

- Mogu li da znam istinu? Dođe mi da tresnem glavu o beton! Sa kim si bio? Zašto se smeješ - nastavljala je Miljana.

Nakon svih situacija koje joj je Zola danas priredio, drami se nije video kraj, te je Miljana, nakon što joj se slošilo, odlučila da napusti ovaj razgovor.

U video zapisu pogledajte kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.