REŠILA DA SE SKUĆI!  Iva Grgurić KUPUJE STAN u Beogradu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2020, 09:25

REŠILA DA SE SKUĆI! Iva Grgurić KUPUJE STAN u Beogradu! (FOTO)

Rešila je da pametno investira zarađeni novac!

Pobednica ,,Zadruge 3" Iva Grgurić odlučila je da ,,odreši kesu" i kupi sebi stan i to ni manje, ni više nego u našoj lepoj prestonici.

Dugo se spekulisalo da li će Iva nakon izlaska iz rijalitija ostati u Beogradu, što zbog obaveza, ali i ljubavne priče sa Filipom Đukićem, a mi smo odlučili da istražimo te spekulacije.

O tome da li su navodi da je već gledala neke stanove tačni, kao i da je odlučila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da svoj život nastaviti baš u Beogradu, Grgurićeva je odgovorila.

- Da, istina je, odlučila sam i zbog obaveza, i zbog Filipa da kupim stan u Beogradu. Ja volim Beograd i generalno Srbiju - izjavila je Iva.

Iako su mnogi zadrugari tvrdili da će Iva po povratku u Zagred ostaviti Đukića, ali izgleda da su se njeni planovi promenili i to za celih 180 stepeni.

Objavu dijeli Iva Grguric (@iva_grguric) Srp 27, 2020 u 10:21 PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

OVAKO JE BILO NA ROĐENDANU MALOG ŽELJKA KULIĆA! Mališan veseo, sve šljašti, a Miljana pokazala VIŠAK KILOGRAMA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.